Framtidens lager inom handel

Publicerad: 2021-10-12

Rapport från en spännande halvdagsworkshop om framtidens smarta lager med forskare Joakim Kembro och Andreas Norrman samt experter från industri.

I tisdags presenterade forskare vid Centrum för handelsforskning resultaten av ett forskningprojekt som handlar om automation och ny teknologi i smarta lager i ett digitalt webbinarium. Gästtalare med expertis inom olika nyckelteknologier var också inbjudna.

Andreas Anyuru från Consafe Logistics pratade om AI och WMS/informationsplattform för lager. Stefan Borg från SIB Solution fokuserade på videoteknologi. Och Mikael Persson från Sigma Connectivity diskuterade 5G och IoT. Webbinariet avslutades med en intressant paneldiskussion.

Om du missade webbinariet kan du kolla på inspelningen på Centrum för handelsforsknings webbsida.

Presentationer från webbinariet kan också laddas ner i pdf: