Filmar konsumenter på plats

Publicerad: 2014-11-21

I månadens LUM magasin kan vi läsa om en av centrets affilierade doktorander som använder sig av videoetnografi i sin avhandling.

Devrim Umut Aslan, en av centrets affilierade doktorander, syns i månadens utgåva av LUM nr 8.

"Det är kul att uppmärksammas inom universitetet och att fler kan få upp ögonen för nya metoder i forskningen", säger Devrim.

Han använder sig av videoetnografi i sin avhandling och filmar sina studieobjekt i shoppingmiljöer. Devrim är kommundoktorand vilket innebär att han kombinerar sina doktorandstudier vid institutionen för Service Management och arbete som detaljhandelsstrateg på Helsingborgs kommun. Han är också en del av forskningsprojektet Handel Helsingborg som är en del i Centrum för handelsforskning.

Läs artikeln i LUM här.

Här kan du läsa mer om Handel Helsingborg.