Centrumforskare prisad på konferens

Publicerad: 2016-11-11

Doktoranden Karla Marie Batingan Paredes prisades för bästa doktorandpapper vid NRWC 2016 i Århus, Danmark.

Under veckan hölls den återkommande konferensen NRWC (Nordic Retail and Wholsale Conference) i Århus i Danmark och ett tio-tal forskare från Centrum för handelsforskning vid Lunds universitet var där och presenterade sin forskning. Vid en ceremoni på torsdagen fick doktoranden Karla Marie Batingan Paredes med utmärkelsen bästa doktorandpapper. Karla Marie är en de doktorander som rekryterats inom ramen för Handelsrådets satsning på ett excellencecenter för handelsforskning vid Lunds universitet. Tidigare i höstas presenterades Karla Marie i ett forskarporträtt som kan läsas här.

På bilden syns Karla Marie tillsammans med Andreas Hedlund som är VD för Handelsrådet och Lena Litens från Hakon Swenson Stiftelsen. NRWC arrangeras av NRWA (Nordic Retail and Wholesale Association) som är ett handelsinriktat akademiskt forskarnätverk som initierats av och finansieras av huvudmännen Handelsrådet och Hakon Swenson Stiftelsen